Welkom op mijn blog ~ Veel lees- en kijkplezier

Welcome to my blog ~ Enjoy reading and watching


Over Annet

Waarom ik dit blog begonnen ben? Zoals zoveel mensen ben ik aangestoken door andere mooie en vooral gezellige blogs van mensen die het leuk vinden om hun ervaringen en interesses te delen of het geweldig vinden om te schrijven.

Ik vind het heerlijk om een beetje in onze tuin te rommelen. Tuinieren is echt een uitlaatklep van mij. Vaak neem ik mijn fototoestel en probeer iets moois vast te leggen. Ik ben gek op vlinders en insecten en probeer dit te fotograferen. Niet alleen in de tuin, maar ook op vakantie of gewoon in de berm langs de weg.

Verder schilder ik graag aquarel. Ik heb een paar seizoenen les gehad en wat workshops gevolgd. De laatste twee jaar stond het schilderen op een laag pitje, vanwege studie.
In 2011 heb ik het roer omgegooid en ben van een kantoorbaan overgestapt naar de thuiszorg. Ik kreeg de mogelijkheid om een BBL traject te volgen bij een thuiszorgorganisatie en na twee jaar studeren en werken heb ik mijn diploma gehaald. Ik werk 20 uur per week met veel plezier en heb geen moment spijt gehad van mijn carrièreswitch.

Al een aantal jaren wilde ik graag een hond. Na intensief zoeken naar een geschikt ras zijn wij uitgekomen bij de Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Veel fokkers en Toller dagen bezocht, op wachtlijsten geplaatst en nu is eindelijk de hond feit. Ik houd erg van wandelen en wil de hond ook een actief leven bieden.

Ik wens iedereen die dit blog bezoekt heel veel leesplezier en vind het erg leuk als er een reactie achtergelaten wordt.

Hartelijke groet, Annet