Welkom op mijn blog ~ Veel lees- en kijkplezier

Welcome to my blog ~ Enjoy reading and watching


zondag 21 april 2013

Explosief

We dachten dat we klaar waren, allemaal, de hele klas, 20 personen. Alle opdrachten ingeleverd, alle toetsen gemaakt. Allemaal volgens het boekje, althans zoals ons gezegd is te doen. Volgens de examencommissie ontbreekt er nog een toets. Ja, maar in de plaats daarvoor wordt al een paar jaar een opdracht ingeleverd die veel meer bijdraagt aan de deskundigheidsbevordering dan wat er geleerd moet worden voor deze toets. Deze afspraak staat, dat ga je toch niet ineens weer aan het eind terugdraaien. Toch wil de examencommissie dat wij de toets maken, anders...géén diploma. Dus... de afgelopen anderhalve week wéér aan de studie! Op zo'n moment dan explodeer ik inwendig. Wat enorm flauw bah, gewoon machtspositie.

Tijd voor een mooie bos bloemen binnen. Gisteren gekocht op de markt. Een heel pakket met rozen, sneeuwbal, gerbera, bloesemtakken en pioenen.  De bloesems waren vanochtend open en ik zag dat de stampers precies passen bij het roze van de gerbera's.


De kleur roze van het kleine bosje pioenen vond ik niet mooi staan bij de gerbera's. Die heb ik daarom apart gezet en in een klein vaasje op mijn kaarsenplateau gezet.Eén gerbera is iets geknakt, deze in een klein vaasje bij de lichtblauwe emaillen kan.


De natuur explodeert ook, maar dan in positieve zin. In onze buurt staan de sierkersen in bloei, zo mooi.

Mijn tuin doet ook mee met de prettige explosie. Iedere dag komt er meer groen en meer kleur.

Scilla Siberica


Een hele fijne zondag allemaal.
Liefs Annet

5 opmerkingen:

 1. Dat is inderdaad balen, denk je dat je er bent...moet je nog weer aan de slag!

  Je tuin heeft al veel kleur, de vaste planten hier in de tuin moeten hun bloemen nog gaan tonen! Mooie collages heb je gemaakt!

  Een fijne zondag! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een teleurstelling Annet, denk je de regels goed te hanteren en gaan ze er mee aan de haal. Veel succes met de toets!!!
  Je tuin stat er positief bij, mooie bloemen, en de bloemen in je huis geven je misschien extra energie!!

  Lieve groet,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dat vervelend zeg om alsnog een toets te moeten maken. Je hebt een prachtig boeket bloemen staan daar fleur je wel weer van op en wat een mooie collage!
  Groeten, Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo flauw om tijdens het spelletje de spelregels te veranderen. Ik kan me goed voorstellen dat je boos bent. Vooral ook omdat je zo machteloos staat. Gelukkig is er veel moois om je heen om van te genieten. En dat heb je dan ook gedaan. Prachtige foto's heb je ervan gemaakt. Ik wens je veel succes met de toets!
  Groetjes van Aleta

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige bloemenfoto's, Annet! Succes met de toets!

  BeantwoordenVerwijderen

****** Fijn dat je een bericht achterlaat. ******
Dank je wel!

Vanwege de spam heb ik gekozen voor goedkeuring
van de berichten.