Welkom op mijn blog ~ Veel lees- en kijkplezier

Welcome to my blog ~ Enjoy reading and watching


vrijdag 16 november 2012

Druk

Even geen tijd gehad om te bloggen en soms vind ik een momentje om even te ontspannen door het lezen van jullie posten. De komende periode wordt ook weer een drukke tijd voor de studie. Presentaties, toetsen, praktijkopdrachten. Nog even doorbijten, nog een paar maanden en dan is het volbracht.
De komende weken is mijn man vrij en hij is druk aan het klussen binnen. Alle dingen die in de loop van de tijd zijn blijven liggen worden afgerond..... heerlijk. Zelf ga ik tussendoor een muurtje een mooi kleurtje (leem) geven. Zodra het klaar is laat ik het wel zien. Als het mooi is geworden, anders gaat er zo weer een pot wit overheen :-).Dus het kan maar zo zijn dat er weer een tijdje tussen de volgende post zit of dat ik niet op jullie posten reageer.

Een fijn weekend allemaal.
Liefs Annet

4 opmerkingen:

 1. Nog even doorzetten, dan ben je straks klaar met je studie en is je huisje helemaal af met zo'n klussende man. Wordt vast mooi, zo'n leem muurtje, ik wacht de foto's af. Fijn weekend, Ilona.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Niet gek zo'n man die klust en het muurtje wordt wellicht ook mooi. Veel succes met je studie, dat gaat ten slotte voor alles. Bloggen is leuk maar niet belangrijk.
  Een gezellig weekend,
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker dat jij je kunt richten op je studie en dat manlief de klussen doet...de taken zijn mooi verdeeld.
  Ben heel benieuwd naar dat muurtje...komt vast helemaal goed Annet.

  Succes met je studie!!!!

  Fijne week alvast,
  Lieve groet,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen

****** Fijn dat je een bericht achterlaat. ******
Dank je wel!

Vanwege de spam heb ik gekozen voor goedkeuring
van de berichten.