Welkom op mijn blog ~ Veel lees- en kijkplezier

Welcome to my blog ~ Enjoy reading and watching


dinsdag 21 augustus 2012

Wandeling voor warme dagen

Op warme dagen verwent het vrouwtje mij altijd met een fijne wandeling in het bos met de sprengen. Dit zijn ondiepe beekjes die door het bos lopen. Ze hebben heerlijk koel en helder schoon water, waar ik lekker in kan afkoelen. En dat is heel fijn als het zo warm is.

Kijk maar eens hoe mooi het daar is......


Vrouwtje gooit vaak met een stok, die ik dan uit de struiken of het water haal. Sinds kort heeft vrouwtje een soort stok, waar ze mijn bal mee kan gooien. Heel handig, want vrouwtje gooit de stokken altijd in een boom en dan kan ik er niet meer bij.... dom hoor!

Kom op vrouwtje... gooien die bal!

Zo dat was weer een fijne wandeling.
Oh nee toch niet helemaal, het liep niet zo goed af, want op het laatst kreeg ik een beetje ruzie met een hele grote hond. Ik zat helemaal onder het bloed. Vrouwtje en nog een meneer hebben mij helemaal onderzocht en gelukkig heb ik alleen een klein scheurtje in mijn oor. Ik was wel een beetje geschrokken en vrouwtje ook.Vrouwtje heeft thuis mijn oor schoongemaakt en er spul opgedaan. Voor de schrik kreeg ik een lekker pensreepje.

Vrouwtje heeft ook nog een paar foto's van andere dingen in het bos gemaakt.

bramen met berkenboleet

stuifzwam

Gelukkig voor mij wordt het nu weer wat koeler, maar vrouwtje en ik zullen hier nog heel vaak komen.

Pootje en een lik van Mika
en de groetjes van het vrouwtje.


4 opmerkingen:

 1. Nou Mika, jij wordt lekker verwend hoor, heerlijk dat je af en toe zo lekker mag plonzen...mijn baasje doet dat ook met mij, dat is zo lekker en daarna slaap ik heeeel lang. Wel vervelend hoor dat er een vechtpartijtje was, maar gelukkig liep het goed af.
  Morgen wordt het koeler hoor, dus dan kun je weer gewoon buiten zijn en hoef je minder te plonzen.

  Een likje van Djorka, o ja ook de groeten van mijn baasje,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je boft maar met zo'n vrouwtje en met zo'n mooie plek in het bos, waar je al je energie even kwijt kunt. De volgende keer alleen geen ruzie maken, dat geeft alleen maar ellende!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijk bos voor Mika en dan dat schone heldere water.....Snarf zwemt graag, maar duikt ook nogal eens in een stinkende moddersloot. Wat een zielepiet dat hij "gewond" was na het vechtpartijtje maar ja moeten ze maar geen ruzie maken.
  Prachtige foto's!
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk he met je hond de natuur in, hondje geniet maar vrouwtje ook. Maar vechten tussen de honden is schrikken zeg, volgende keer maar met een boog om die hond heen, haha.............gr.conny

  BeantwoordenVerwijderen

****** Fijn dat je een bericht achterlaat. ******
Dank je wel!

Vanwege de spam heb ik gekozen voor goedkeuring
van de berichten.