Welkom op mijn blog ~ Veel lees- en kijkplezier

Welcome to my blog ~ Enjoy reading and watching


zondag 31 juli 2011

Zeeuws blauw en andere vondsten


Af en toe loop ik de kringloopwinkel binnen, al is het niet veel soeps meer wat daar ligt. Al het mooie spul blijkt er door het personeel uitgevist te worden. Ik hoorde dit laatst van een mevrouw die bij het losstation ergens om vroeg. "Nee", kreeg ze te horen, "dat is voor het personeel." Toch vond ik er laatst een leuk blikje Zeeuwse babbelaars met klederdracht foto. Op de kofferbakverkoop vorige week zaterdag vond ik nog een iets jonger blikje uit dezelfde streek.

Afgelopen donderdag was ik klaar met mijn werk en stuitte ik op de antiek- en curiosamarkt in Apeldoorn. Het was prachtig weer en ik moest natuurlijk snuffelen langs al die kraampjes met mooie spulletjes. Ik verzamel niets specifieks, bij toeval loop ik tegen iets aan wat ik leuk vind.
een oud emaille blakertje

en een lief Frans fotootje met een lichtblauw randje

Het boekje achter op de eerste foto vond mijn moeder in een doos met oude boeken. Zo leuk die ouderwetse verhaaltjes.

Lieve groet, Annet

2 opmerkingen:

  1. Ja daar hou ik ook van, rommelen tussen oude spullen! Hier is de Kringloopwinkel steeds duurder geworden, de echt leuke dingen zijn of voor het personeel of zijn duur. Jammer is dat. Leuke dingen heb je op de kop getikt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kom op je blog via het Toller forum ik dacht ff kijken bij Mika wat een schatje ............
    Wij hebben 2 Tollers alle twee heel verschillend maar zoooooo leuk ....... veel plezier met jullie schattige Mika ... Gr. Gerd@

    BeantwoordenVerwijderen

****** Fijn dat je een bericht achterlaat. ******
Dank je wel!

Vanwege de spam heb ik gekozen voor goedkeuring
van de berichten.