Welkom op mijn blog ~ Veel lees- en kijkplezier

Welcome to my blog ~ Enjoy reading and watching


maandag 13 juni 2011

Vroege vogels...............

Voor mijn nieuwe baan moet ik 's ochtends al vroeg bij de eerste cliënt zijn. Vroeg opstaan went en ik moet ook altijd afkicken op dagen dat het niet hoeft. Dit weekend waren we een weekendje weg met de familie in Duitsland en ja hoor ik was weer wakker om 5.30 uur en vanochtend zelfs om 5.00 uur. En ja wat doe je dan als je midden in een bosgebied zit waar ook allerlei wild rondstapt.... ik pak dan de fiets en camera en ga wildspotten. Helemaal alleen tussen de bomen, het geluid van honderden vogels en af en toe konijntjes en reeën. Niet makkelijk te kieken, want bij het minste geluid en de kleinste beweging zijn ze verdwenen tussen de bomen. Maar het is gelukt.


en ik zou mezelf niet zijn als er ook nog bloemetjes op de kiek gezet worden. Hierbij de digitalis in het gebied waar deze thuishoort... in het bos.

Ik kan jullie ook nog melden dat ik vrijdag ben geslaagd voor de eerste praktijkproeven die ik heb moeten afleggen voor mijn opleiding. Dus ik kon heerlijk genieten dit weekend.
Ik wens jullie een fijne week toe. Groetjes, Annet

5 opmerkingen:

 1. jij was ook al vroeg in het bos,al die geluiden om je heen ja dat lijkt me schitterend mooi.

  nog gefeliciteerd hoor!!

  gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig dat je dat hebt gezien,het zijn zulke prachtige dieren en ja die bloemen vind ik ook geweldig en zeker zoveel bij elkaar,lieve groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. these images are so lovely...a few posts back I showed a momma moose and her babies. you might enjoy seeing!
  I'm off to see more of your lovely blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow wat een prachtigige foto's!!!
  Die hertjes zien er zo lief uit, die heb ik nog nooit in het echt kunnen zien (een keer een overstekend hert maar daar kun je niet rustig naar kijken) en leuk om te zien dat vingerhoedskruid nog in het wild groeit. Ik vind dat een van de mooiste bloemen die er zijn, wanneer bijen er in gaan voor de honing maken ze opeens een heel hoog zoemend geluid :) Ik heb ze in de tuin :)

  groetjes hare majesteit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed gelukt zeg, die reeen!! en natuurlijk ook de andere foto's.

  BeantwoordenVerwijderen

****** Fijn dat je een bericht achterlaat. ******
Dank je wel!

Vanwege de spam heb ik gekozen voor goedkeuring
van de berichten.