Welkom op mijn blog ~ Veel lees- en kijkplezier

Welcome to my blog ~ Enjoy reading and watching


donderdag 9 juni 2011

Nog even volhouden.............

De introductie van mijn opleiding is bijna voorbij, een maand lang 2 volle dagen per week naar school voor theorie en praktijklessen, daarnaast nog meelopen met collega's, studeren, maar ook het gezinsleven en het huishouden gaan gewoon door. Morgen is het praktijkexamen en als ik daarvoor slaag mag ik volgende week alleen op pad langs cliĆ«nten. Dat lijkt snel, maar ik voel me er klaar voor en ik mag de komende tijd ook alleen nog maar de eenvoudige dingen doen. Steeds als een proef is behaald dan mag je weer wat meer. De afgelopen maand was heftig, veel nieuwe informatie, nieuwe mensen, een hele nieuwe ervaring.... het is niet zo maar wat, de thuiszorg. Gelukkig heb ik deze periode als heel erg bijzonder en prettig ervaren en ik ga de toekomst met veel plezier en vertrouwen tegemoet.

Vanmiddag even mijn vermoeidheid afgereageerd in de tuin met wat foto's maken. Heerlijk is dat toch. De New Dawn staat volop in bloei en de the Fairy roosjes in de voortuin zijn na het verpoten en de droge periode erna gelukkig toch goed aangeslagen. Helaas is de buxus op verschillende plekken geel geworden, ik hoop dat die er weer bovenop komen. Sommige hortensia's gaan al bloeien, dat vind ik aan de vroege kant, ik wil in augustus ook nog wat.....
Een vijver vol met kikkers, vijf zitten er in die cementton, ze zitten wel heerlijk beschut.

Een fijn pinksterweekend gewenst
Groet Annet

2 opmerkingen:

 1. Ja, dat is best spannend, heel veel succes en het lukt vast wel.
  Mooi de bloemen, ja de tuin is een best middel tegen vermoeidheid.

  Groetjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. fijn dat je al zover bent met je opleiding, dat lijkt mij ook wel wat, maar is voor mij moeilijk te combineren met het gezin, helaas!!

  bloemen daar blijf je altijd van genieten.

  fijn weekend alvast
  gr Stina

  BeantwoordenVerwijderen

****** Fijn dat je een bericht achterlaat. ******
Dank je wel!

Vanwege de spam heb ik gekozen voor goedkeuring
van de berichten.