Welkom op mijn blog ~ Veel lees- en kijkplezier

Welcome to my blog ~ Enjoy reading and watching


donderdag 30 juni 2011

Alliums cadeau

In de Seasons Tuinen van voorjaar/zomer 2010 stond een leuk artikel over de Alliums van kweker René Zijerveld. Er zat ook nog een leuk cadeautje aan vast. 5 gratis bolletjes van een nieuwe Allium, de "Dreadlocks". Een soort Bob Marley en dan in uivorm. Ik heb natuurlijk direct een envelop op de bus gedaan. In het najaar kreeg ik het pakketje thuisgestuurd. Door de grote belangstelling waren het 3 bolletjes i.p.v. 5, maar dat vond ik helemaal niet erg. Planten en dan maar afwachten. Gelukkig zijn ze goed aangeslagen en ik heb ze in een paar fases gefotografeerd. Door onbekende oorzaak is er helaas wel eentje geknakt. Leuk voor de foto van het artikel en ik laat hem maar drogen.


Aan ieder steeltje komt ook nog een klein bloemetje. Ik vind het een bijzonder leuke soort van het talrijke Alliumgewas. 

Mijn manier om te zeggen:


DANK JE WEL RENÉ

4 opmerkingen:

 1. these are so unique....perfect!
  Have a great day!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel bijzondere allium, nog nooit gezien.
  Groetjs, Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk, het voordeel van alliums is dat het er vanzelf meer worden :) ik heb trommelstokjes, de gewone alliumpjes, ook erg leuk.

  groetjes hare majesteitstuin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook een heleboel aliums in mijn tuin, maar deze kende ik nog niet. Erg mooi. Groeten en prettig weekeinde, Anna Marie

  BeantwoordenVerwijderen

****** Fijn dat je een bericht achterlaat. ******
Dank je wel!

Vanwege de spam heb ik gekozen voor goedkeuring
van de berichten.